Trimble frigiver Novapoint 21 og Quadri 3

Trimble sætter nye standarder med sin banebrydende BIM-for-infrastruktur-løsning. De nye versioner af Novapoint 21 og Quadri 3 er den mest omfattende produkt opgradering siden 2012, da den nye platform blev lanceret. BIM-værktøjerne vil effektivisere projektering af ny infrastruktur betragteligt.

Trimble Solutions lancerede nye versioner – Novapoint 21 og Quadri 3 – under Trimbles årlige Novapoint brugerkonference, afholdt i Stavanger 24.-26. april. Og nu er programmerne tilgængelig for brugerne. 

De nye versioner bunder i en stor gennemført præstation af Trimbles udviklere i Sandvika. Ikke siden Novapoint 19 blev lanceret i 2012 er der brugt så meget tid og ressourcer i en ny version af vores softwareløsning.

Markedsførende – og nu endnu bedre


Novapoint Basis: Tabel-vindue, volumen mellem flader (solids), større modeller, afsætningsdata med ´fra-til´-understøtning, netværkslinks, forbedret understøtning for IFC og GML, Trimble ID som erstatning for Vianova ID, samt «levende» skyer, sø og skov – dette er bare nogen af nyhederne i grundversionen Novapoint Basis.

Novapoint Vej, Jernbane og VA|Kabel: Endvidere har projekterings-applikationerne Novapoint Vej, Jernbane og VA|Kabel fået en total overhaling af modelleringsmotoren. Dette har bl.a. resulteret i bedre håndtering af større modeller og bedre beregningsresultater. Med helt ny funktionalitet til at producere objekter med volumen geometri for alle lag i overbygningen, kan mængder udtrækkes direkte fra modellen via det nye tabel vindue. Snit bliver også mere informative pga. dette.

Quadri og Quadri Easy Access: Også model-fællesplatformen Quadri er væsentlig forbedret. Bl.a. er det nu muligt, at «parkere» modeller og få ny information om datamængder når man deler ændringer. Dette gør det enklere og mere effektivt at arbejde med både mange og store Quadri-modeller. Quadri Easy Access har også fået en række forbedringer; bl.a. ny log-in via Trimble ID, ny Topic for animation af betragtningspunkter, samt generelle forbedringer af denne. Og vigtigst: et meget kraftigere 3D-vindue som gør det meget hurtigt at navigere i selv store 3D-præsentationer. 

– Jeg vil takke alle vores kunder og partnere som har bidraget med aktive input og tilbagemeldinger til den nye version, siger Idar Kirkhorn, daglig leder for den del af Trimble-koncernen som udvikler Novapoint og Quadri. – Dette har været viktigere end nogensinde før på grund af branchens krævende omstilling til ny projekteringsmetodik, stadig tættere samarbejde på tværs af faggrænser og forskellige aktører, og målet om OpenBIM. Vores årlige Novapoint Brugermøde har været et centralt mødested og en vigtig forudsætning for denne dialog med branchen.

For mere og detaljeret information om de mange nyheder i Novapoint 21 og Quadri 3, se respektive Release Notes.

Tilgængelighed
Novapoint 21 og Quadri 3 er tilgængelig for download for kunder 9. maj 2018.

 

For flere oplysninger, venligst kontakt:

Idar Kirkhorn, Managing Director | Business Area Director Civil Solutions
Trimble – Civil Engineering and Construction
idar_kirkhorn@trimble.com
+47 97 68 65 28