Vianova Systems ændrer navn til Trimble

Og skærper fokus for at kunne imødekomme kundernes behov på tværs af Trimbles omfattende produktportefølje af projekterings- og anlægsløsninger til infrastruktur.

 

Et år efter amerikanske Trimbles overtagelse, har Vianova Systems nu ændret sit navn helt i tråd med Trimbles varemærke.

Som en pioner indenfor BIM-software til projektering af infrastruktur, har Vianova Systems delt en fælles vision med Trimble – nemlig aktivt at kunne ændre projekternes livscyklus gennem avanceret, intuitiv og interaktiv software, et værktøj som kan øge effektiviteten og produktiviteten gennem hele processen.

Vianova Systems løsninger udvider Trimbles Connected Site-portefølje – en omfattende informationsløsning, som sikrer et højt integrationsniveau i arbejdsprocesser og arbejdsflow – for netop at kunne optimere driften, helt fra designfasen til færdigt projekt.

Med Vianovas produkter indlemmet i Trimbles BIM-løsning øges effektiviteten og produktiviteten betydelig i infrastrukturprojekter. Samtidig minimeres fejl, mangler og udgifter i alle faser af projektet – fra planlægning og projektering, til udførelse, drift og vedligehold – gennem hele livscyklussen af anlægget.

Navneændringen reflekterer også begge selskabers åbne tilgang til BIM og stærke forpligtelse over for sine kunder. Det har bl.a. givet muligheden for tæt forbindelse mellem Vianovas Novapoint- og Quadri-løsninger, og Trimbles egne portefølje af design-bygge-forvalte-løsninger.

Trimbles Vianova-kunder og partnere kan endvidere forvente samme fortsatte innovation og professionelle service og support som de ydes i dag.

– Vores skandinaviske organisation har hurtigt blevet en central del i Trimbles globale engagement inden for projekterings- og anlægsløsninger for infrastrukturprojekter, udtaler Idar Kirkhorn, adm. dir. for Trimbles skandinaviske Civil Engineering and Construction Division. – Trimbles overtagelse har ikke bare styrket vores produktfokus, vi kan også drage nytte af Trimbles omfattende tekniske og markedsmæssige kompetencer verden rundt, noget som skaber endnu mere tryghed for vores kunder og partnere.


For mere information, se www.novapoint.dk eller kontakt:
Idar Kirkhorn
Adm.dir. | Business Area Director Civil Solutions
Trimble´s Scandinavian Civil Engineering & Construction Division