Sommer - Nyheter - Brukerstøtte stengt

Etter tre helt annerledes måneder, begynner nå enkelte ting å komme mer tilbake til normalen. Det har skjedd mye i perioden siden vi alle forsvant på hjemmekontor. Vi har lansert Quadri 2020 og Novapoint 2020. Vi har laget helt nye nettsider for Quadri og en helt ny produktpakke, Business Premium plan for Quadri.

En andel av våre ansatte er fysisk tilbake på jobb, og flere kommer etter ferien. Denne perioden med unntakstilstand har vi alle lært mye av. Vi har fått tilbakemelding fra flere kunder om at den digitale samhandlingen i Quadri har pågått uforandret, og det er jo hyggelig å høre. For vår egen del ser vi at vi har klart å holde oppe høy produksjon både på programvareutvikling og utvikling av dokumentasjon, opplæringsvideoer, webinarer og nettkurs.

Det har skjedd mye i perioden siden vi alle forsvant på hjemmekontor. Vi har lansert Quadri 2020 og Novapoint 2020. Vi har laget helt nye nettsider for Quadri og en helt ny produktpakke Business premium plan for Quadri, som gir deg direkte tilgang i skyen med en SAAS løsning lisensiert som «Bring your own license», samt den spennende koblingen til Trimble Connect for tegningsløse leveranser og produksjon i felt. Vi håper dere tar en kikk på alt det nye materialet vi har produsert, blant annet "getting started" med alle de spennende to-veis API koblingene mot andre designapplikasjoner som TEKLA, Sketchup, Revit og Rhino-Grashopper.

Vi synes også det er hyggelig å se at dere har hatt ekstra behov for oss i denne spesielle perioden. Vi har sett en økning på brukerstøtte med nesten 40% og bruken av våre nettkurs har nesten tredoblet seg sammenlignet med i fjor. Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å hjelpe dere online i denne spesielle tiden og så håper vi at vi sees fysisk også, en gang over sommeren 

Ha en fin sommerferie når den tid kommer. Det er garantert fullt fortjent etter en krevende periode!

Brukerstøtte tar sommerferie i uke 29 og 30.

 

Hilsen Heidi Berg og resten av Trimble-gjengen

Heidi Berg