BIM-samordnare, projektör, planerare eller geotekniker?

Hos oss hittar du proffsigt utformade kurser för alla nivåer. Oavsett om du är ny i din roll eller om du har många års erfarenhet så kan du hitta en kurs hos oss som passar dig.  Alla våra kursledare har mångårig erfarenhet i branschen och har en hög facklig kompetens samt är duktiga pedagoger.

Finner du inte din kurs i vårt standardutbud så erbjuder vi även anpassade kurser. Kontakta oss för förslag!

Se kurskalender för datum och information.

 

 Heidi Berg   Jan Erik Hoel

Allmän information

Vårt mål är att du direkt ska kunna överföra kursmomenten till ditt eget dagliga arbete. Vi ger råd och tips för ett effektivt användande av Novapoint såväl som AutoCAD. Vi håller praktiska genomgångar med uppgifter och exempel.

Kallelse skickas ut via mail ca två veckor innan kursstart. Trimble förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få deltagare.

Avanmälan till kurs från anmäld deltagare ska ske senast en vecka innan kursstart till Trimble för att slippa bli debiterad avgift. Vid senare avanmälan kommer vi att debitera er halva kursavgiften. Sker avanmälan senare än två dagar innan kursstart debiteras ni hela kursavgiften. Det finns möjlighet att överlåta kursplats till någon annan i samma företag.

Intresseanmälan innebär att du anmäler ditt intresse till kurs och du sätts upp på en väntelista.

Kurslokaler
Vi har samarbetspartners både i Stockholm och Göteborg där vi vid tillfälle nyttjar kurslokal med fasta och färdiginstallerade kursdatorer.

Vanligast är dock  att våra utbildningar genomförs online via webben eller fysiskt i våra lokaler i Göteborg. Vid dessa tillfällen har man med egen dator med aktuella program installerade. 

Anpassade kurser på plats kan vi givetvis ordna. Våra utbildare kommer gärna till er arbetsplats och håller utbildning. Ni står då för lokal och ser till att deltagarna har dator med aktuella program installerade.  Finns behov av utbildningslicenser så ordnar vi det utan extra kostnad. 

Webbutbildningar är också något som vi anordnar och som många tycker är praktiskt. Ta kontakt med oss för diskussion när ni har önskemål om kurs via webb eller kurs på arbetsplatsen.

Kursmaterial (i många fall digitalt) ingår alltid i kursavgiften. Utbildningstiden är normalt 09.00-16.00
 Kontakt: 

Jenny JohanssonJenny Johansson
Kursansvarig

order.se@trimble.com

+4631-700 18 37